2010. október 24., vasárnap

Társ-szerkesztő!

Sziasztok.
Katherine már nem ír, így én maradtam egyedül, viszont alig van időm, így arra gondoltam, valakit közületek megbízok azzal, hogy írjon fejezeteket.:) Ha éreztek magatokban fantáziát és íróképessséget akkor erre a címre-->melanie.tvd@hotmail.com írjátok meg a következő fejezetet a saját elképzelésetek szerint. Akijé a legjobb lesz, az lesz a szerk. Köszönöm, és várom a fejezeteket.:)
Puszi, Melanie.(K)

2 megjegyzés:

  1. hello nekem tetszik az öti csak egy bibi van hogy én szombathelyi vok te halászteleki vagy!! nem tudnám hogy oldanánk meg! ötid van mert akkor szivesen lennék a szerkeztő társad! de nekem van egy másik töri ötim szóval.. fogalmam sincs most mit csináljak?? fűzzem bele a töridbe az én törim és küldjem el?? eddig hányan jelentkeztek? és a szerelmi jelenetet tervezel v nem!! csak ezek a kérdéseim kiváncsi vok!! légyszi válaszolj!! és a társadként lennék a szerkeztőd v egyedül??

    VálaszTörlés
  2. Szia. Semmit nem akadályoz, hogy te szombathelyi vagy.:) Felvehetlek msn-re, és ha épp te írod a fejezetet, elmondhatnád, hogy mit szándékozol beletenni, és én is így mondom majd el neked.:) Ketten fogjuk írni,fejezetenként.:) Eddig azt hiszem, csak te jelentkeztél.:) Az ötletedet az új fejezettel együtt várom a megadott e-mail címre.:)

    VálaszTörlés